Skip to content

Om oss

Sterke partnerskap som forretningsmodell.

Vi har ett motto for virksomheten: Innovative konstruksjoner forbinder mennesker. Vårt mål er at alle personer som er tilknyttet prosjektene våre, skal dra nytte av de høye standardene for kvalitet, teknologi og effektivitet. Med unik ekspertise og erfaring innen tunneler og brobygging knytter vi samfunnet sammen og skaper landemerker. Tvers over fjorder og gjennom fjell – vi knytter mennesker sammen.

Vi bygger for mennesker, og vi bygger med mennesker. Tillit, pålitelighet, kundefokus og lagarbeid er sentrale elementer i identiteten vår. Vi danner sterke, lokale partnerskap, med fokus på lokale verdier og på å gi noe tilbake til samfunnet. Vi streber ikke etter å være blant de største anleggsselskapene , men vi ønsker å  være best innen spesialområdene våre.

Internasjonal ekspertise for menneskene i Norge.

PNC Norge har hovedkontor i Oslo. Herfra realiserer vi fremfor alt store bro- og tunnelprosjekter som styrker Norges infrastruktur på en bærekraftig måte. I den forbindelse legger vi stor vekt på samarbeid med sterke lokale partnere. Slik kan vi tilby kundene den beste kombinasjonen av internasjonal ekspertise og regional verdiskapning.

Under paraplyen til en av de største og mest tradisjonsrike bygg- og anleggsentreprenørene med hovedkontor i Wien, garanterer vi for et effektivt samarbeid med kompetanseoverføring.