Skip to content

Prosjekter

Våre bruer og tunneler bringer mennesker sammen.

Vi sier oss svært fornøyd med at vi allerede har kunnet gjennomføre noen markante byggeprosjekter, og dermed bidratt vesentlig til Norges infrastruktur. Vår kompetanse og vårt nære samarbeid med lokale partnere karakteriserer oss som en ansvarsbevisst Entreprenør. Konstruksjoner som Farrisbrua, Tresfjordbrua eller renseanlegget på Bekkelaget styrker Norges infrastruktur på en bærekraftig måte. Bransjepriser og nominasjoner, som European Steel Bridge Award for Loftesnesbrui, er både en utmerkelse og en bekreftelse for oss på at vi gir tilbake noe av verdi til det norske samfunnet.

Farrisbrui

Foto: fugleperspektiv av Farrisvannet fra enden av vannet og et jernbanespor, med landlige omgivelser i forgrunnen og panorama over vannet og skogene i bakgrunnen.

Sted: Larvik - Norway
Type: Bruer

Loftesnesbrui

Foto: Brua og støttepelene i fjorden sett nedenfra; høyre i bilde strandkanten med grønne enger, tåkeomhyllet skog og enkelte hus.

Sted: Sogn og Fjordane - Norway
Type: Bruer

UBRA Bekkelaget Oslo

Foto: To medarbeidere i arbeidsklær under konsentrert gjennomgang av trykte dokumenter; til venstre på bildet vises deler av systemene til det eksisterende renseanlegget.

Sted: Oslo - Norway
Type: Structural engineering