Skip to content

Team

Et engasjert team sikrer vår suksess.

Teamet vårt har hørt hjemme i Norge i over seks år. Sammen har vi allerede gjennomført mange spennende prosjekter, som for eksempel Tresfjordbrua eller Farrisbrua, til oppdragsgivernes fulle tilfredshet. Takket være disse suksessene har vi allerede fått flere nye norske prosjekter å ta fatt på. For eksempel setter vi for tiden våre ferdigheter på prøve med utvidelsen av avløpsrenseanlegget på Bekkelaget i Oslo, eller med byggingen av Minnevika bru, Norges lengste jernbanebru, og Randselvabru.

Det erfarne teamet vårt garanterer en effektiv prosjektimplementering og sammensatt kompetanse. Med vår omfattende erfaring er vi godt forberedt på alle krav til moderne infrastrukturer i det offentlige rom, og vi utvikler skreddersydde løsninger for kundene.

Mathias Fabich Daglig leder PNC

   

Mathias Fabich

Mathias Fabich er utnevnt til Daglig leder i PNC Norge AS i juni 2019. Han har jobbet i konsernet i over 16 år og har internasjonal erfaring med gjennomføring av store prosjekter i mange land i  Europa og hele verden. Mathias har ingeniørutdanning fra Wien Tekniske Universitet, toppet med en mastergrad i byggerett og tvisteløsning fra King's College i London. Hans erfaringer på det internasjonale markedet sikret ham også stillingen som styreleder for arbeidsgruppen ”Kontraktsvilkår” ved European International Contractors (EIC). Mathias og familien er bosatt i Oslo.